Speciale acties en donaties in 2013

We hebben een wervingsbrief gemaakt waarmee we onze stichting nog meer onder de aandacht kunnen brengen. Deze brief hebben we naar scholen en bedrijven in de regio gestuurd.

Ook dit jaar zijn we ook actief op Facebook. De pagina wordt actief bijgehouden. Deze pagina is voor iedereen te lezen, ook als je geen Facebook-account hebt. (www.facebook.com/StichtingChengetaiChildren)

In maart waren Jos en Everjoyce Martens in Nederland.

Ze vertelden open en enthousiast over de ontwikkelingen op allerlei gebied: sociaal, school, emotioneel en de gezondheid van de kinderen. Een prachtige ontmoeting met betrokken mensen die met hart en ziel gaan voor deze kinderen.

Dan kunnen wij niet anders dan hen ondersteunen daarin.

Op de Schapendag waren we dit jaar ook weer aanwezig met onze boekenkraam. Het weer was goed, de bezoekers vrolijk en wij hadden er weer zin in. Dat leverde een hele mooie opbrengst op. De firma Selten, glas-, schilder-, en decoratiewerken heeft daar in het bijzonder aan bijgedragen.

Aan het einde van het jaar werden we nog verrast door basisschool Den Dijk uit Odiliapeel. Zij hadden onze stichting uitgekozen als goed doel voor dit jaar. Hiervoor werd een kerstmarkt georganiseerd. Op de markt waren hele mooie werken van de kinderen van Den Dijk te koop. Er was zelfs een restaurant waar allerlei heerlijkheden te koop waren. Een zeer sfeervolle markt. De opbrengst was maar liefst €740,28!

Laat een reactie achter